ALT DU TRENGER, OG LITT TIL. MIDT I LIERBYEN Dyrk dine egne tomater I Elvebredden Park bygger vi et drivhus til felles glede for alle som bor her. Det gir deg muligheten til å dyrke dine egne tomater, gulrøtter, urter, eller hva du måtte ønske. Dyrk dine hobbyer Elvebredden Park leveres med et felles hoybbyrom. Det gir deg muligheten til å fikse sykkelen, preparere skiene, eller snekre sammen små prosjekter. Mulighetene er mange, valgene er dine i Elvebredden Park. Felles glede Med en egen bocciabane sentralt plassert i de flotte fellesarealene ligger alt til rette for morsomme og sosiale stunder sammen med dine nye naboer.

65 leiligheter lanseres 25. april 2019

Elvebredden Park vil bygges rett ved Lierelva, midt i Lierbyen, som er administrasjonssenter i Lier kommune. Her finner du kommunens rådhus, en rekke dagligvareforretninger og andre servicefunksjoner. Området ligger midt i Lierdalen og er er kort vei til store grøntområder.

Et liv i Elvebredden Park vil by på en enklere hverdag. Her får du tilgang til alt du trenger innen gangavstand, og du slipper å bruke tid på å måke snø eller å klippe plenen.

Boligene i Elvebredden Park

Elvebredden Park vil bestå av totalt 65 leiligheter. 36 av disse vil bli organisert som et borettslag, mens de øvrige 29 leilighetene vil bli organisert som et sameie.

Leilighetene vil variere i størrelsene fra 51 til 156 kvadratmeter. De er romslige med gjennomtenkte planløsninger som gir god arealutnyttelse.

Priser fra kr. 2.590.000,-

Medlemmer i NBBO har forkjøpsrett

Når Elveparken blir lansert har medlemmer av NBBO forkjøpsrett til alle leilighetene. Det vil si at medlemmene får velge først ut i fra sin ansiennitet, før leilighetene blir tilgjengelige for alle. Hvis du ikke allerede er medlem vil det derfor være lurt å melde deg inn i dag.

Arkitektens illustrasjoner

Nedenfor kan du se et utvalg av illustrasjonene som er utarbeidet i forbindelse med rammesøknaden til Lier Kommune. Disse gir et godt bilde av hvordan Elvebredden Park vil se ut.

Beliggenheten til Elvebredden Park

Elvebredden Park skal bygges i Hegsbroveien rett ved Lierelva midt i Lierbyen.

Meld din interesse

Meld din interesse i dag og vi vil holde deg oppdatert om fremdriften i Elvebredden Park.

Meld din interesse

Meld din interesse og vi vil sende deg informasjon så fort det er noe nytt om prosjektet.

KONTAKT MEGLER

Jan Vidar Avdal
Tlf: 900 52 330
janvidar@nbbo.no