Personvernerklæring

Denne nettsiden er drevet av NBBO og det er NBBO som er ansvarlig for å sørge for betryggende behandling av personopplysninger.
Denne personvernerklæringen forteller om hvordan NBBO samler inn og bruker personopplysninger.

NBBO, ved direktør, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd). Grunnlaget for innsamling av informasjonen er å kunne kontakte deg (ved innsending av kontaktskjema) og samtykke (ved påmelding til nyhetsbrev).

Kontaktskjema
Vi samler informasjon for å kunne yte kundene våre så god service som mulig. Når du ber om mer informasjon om dette boligprosjektet, lagrer vi opplysningene du selv frivillig har oppgitt til oss ved å fylle ut kontaktskjemaet. Dette inkluderer blant annet navn, epostadresse og telefonnummer. Disse opplysningene bruker vi for å komme i kontakt med deg, og for å sende deg oppdateringer rundt dette boligprosjektet. I tillegg kan vi sende deg informasjon vi anser som nyttig for deg om våre varer og tjenester. Informasjonen du oppgir gir vi ikke videre til tredjepart, med unntak av godkjente databehandlere vi har databehandleravtale med.

Nyhetsbrev
Når du melder deg på epostlisten for å motta nyhetsbrev knyttet til dette boligprosjektet, samler vi kun inn epostadressen din, og vil kun benytte denne til utsendelse av nyhetsbrev om dette boligprosjektet. Epostadressen din blir ikke gitt videre til noen tredjepart, og du kan når som helst melde deg av denne listen. Epostverktøyet vi bruker til utsendelse heter IDA, og leveres av Netlife Dialog, som også er databehandler.

Google Analytics
Vi bruker Google Analytics for å analysere besøksdata, som f. eks. antall brukere som besøker ulike sider og varigheten til disse besøkene. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt. Informasjonen fra Google Analytics blir lagret på Googles servere, i tråd med EUs personvernlovgivning (GDPR). Google LLC er databehandler for denne informasjonen.

Informasjonskapsler (cookies)
Elvebreddenpark.no benytter informasjonskapsler (cookies).

Dine rettigheter
I henhold til norsk lov kan du når som helst få innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende en e-post til nbbo@nbbo.no.