Leilighetene

Elvebredden Park består av 65 leiligheter. 36 av disse leilighetene er organisert som et borettslag, mens de øvrige er organisert som selveierleiligheter i et sameie.

Leilighetene varierer i størrelser fra 51 til 156 kvadratmeter. Det finnes en rekke leilighetstyper med ulike planløsninger. Felles for alle leilighetene er at de har egen balkong eller terrasse, og alle med unntak av én leilighet har parkeringsplass i kjeller.

Leilighetene har praktiske og gjennomtenkte planløsninger med god arealutnyttelse og bygges etter nye energiforskrifter som gir lave oppvarmingskostnader. Alle leiligheter får vannbåren gulvvarme i stue og på kjøkken, noe som gir en svært behagelig og komfortabel oppvarming. Du trenger aldri mer å oppleve at det er gulvkaldt. I tillegg hindrer vannbåren varme transport av støv og gir et sunnere inneklima.

Bygningene omkranser et felles grøntområde som blir pent opparbeidet med gangstier, sittebenk, lekeplass, drivhus, bocciabane, beplanting og plen.

Leilighetene selges med fastpris.

Stue og kjøkken

Det er enstavs eikeparkett på gulvene og lyse vegger. Kjøkkenet leveres i kvalitet som Sigdal type Uno hvit eller tilsvarende fra en annen leverandør. Dette er en moderne og tidsriktig innredning med hvite glatte fronter. Benkeplaten er i laminat med fargevalg innen samme priskategori. Det leveres integrert oppvaskmaskin og integrert stekeovn med platetopp.

Bad

Alle bad blir flislagt med dusjhjørner og vegghengt toalett med soft close toalettsete.  Det er planlagt lysegrå keramiske fliser på gulv og lyse fliser på 20x40cm på vegger.

Badene leveres med hvit servant montert i benkeplate med underskap der det er tegnet inn, og over vasken blir det montert speil med lysarmatur.

Soverom

Soverommene vil ha enstavs eikeparkett og lyse vegger. Det leveres ikke med skap, men dette kan tas med som tilvalg.

Få med din personlige stil!

Velg den leiligheten som passer deg best ut fra planløsning og beliggenhet.

Er man inne i prosjektet tidlig har man mulighet til å påvirke utformingen på sin egen leilighet for å skape sin egen personlige stil.