Fellesrom ute og inne

Elvebredden Park leveres med en rekke fellesrom ute og inne. Disse rommene er perfekte for å skape sosiale møteplasser, eller for å dyrke dine hobbyer.

På det flotte uteområdet vil det etableres et drivhus. Her kan alle som ønsker det dyrke sine egne tomater, salater eller urter. Drivhuset vil bli en flott møteplass for flere generasjoner. Her kan barna få oppleve gleden av å smake på naturens frukter direkte fra egen plantekasse, eller du kan selv nyte gleden av å hente inn selvdyrkede urter til høstens vennelag.

Bocciabane

På uteområdet vil det også etableres en bocciabane som vil bidra til at det blir et levende uteområde. Her kan man arrangere sosiale sammenkomster blant naboer, eller man kan invitere med seg familie og venner til en hyggelig stund.

Regler: Boccia kan spilles individuelt eller med lag på to eller tre spillere. Målet er å kaste kuler (egentlig av lær), og komme nærmest mulig en liten målball, som gjerne kalles «grisen». Konkurrentene har hver sin farge på kulene; rød eller blå.

Felles takterrasse

På toppen av Bygg D vil det etableres en fantastisk takterrasse hvor solen vil varme fra morgen til kveld. Dette blir et perfekt sted å  samles for hyggelige sommerkvelder, eller for å nyte en lunsj i det fri.

Fellesrom

I garasjekjelleren vil du finne et samlingsrom med toalett og enkelt kjøkken. Rommet egner seg godt til mindre selskap, eller til små møter og sammenkomster. I kjelleren vil det også etableres et hobbyrom med innlagt vann og sluk i gulv. Dette er det perfekte sted for å vaske og fikse sykkelen, eller for å gjøre familiens ski klare for nye utflukter.